Powrót

The Poguse

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
The Poguse

The Pogues to angielsko - irlandzki zespół grający mieszankę muzyki celtyckiej oraz punk rocka. Zespół założony został w 1982 roku w Londynie w dzielnicy Kings Cross. Zespół zawiesił swoją działalność w 1996 roku. Od 2001 znowu są razem.

Dyskografia:
* (1984)Red Roses for Me
* (1985)Rum, Sodomy, and the Lash
* (1986)Poguetry in Motion
* (1988)If I Should Fall from Grace with God
* (1989)Peace and Love
* (1990)Yeah Yeah Yeah Yeah Yeah
* (1990)Hell’s Ditch
* (1993)Waiting for Herb
* (1996)Pogue Mahone
* (1991)The Best of The Pogues
* (1992)The Rest of The Best
* (2001)The Very Best Of The Pogues
* (2002)Streams of Whiskey: Live in Leysin (Szwajcaria 1991)
* (2005)The Ultimate Collection including Live at the Brixton Academy 2001
* (2005)Dirty Old Town: The Platinum Collection


Oglądaj online