Powrót

The Tourists

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
The Tourists
 The Tourists – założony w 1977 roku brytyjski zespół nowofalowy. W skład zespołu wchodzili Annie Lennox i Dave Stewart, którzy później stworzyli synthpopowy duet Eurythmics.
 
Dyskografia:
Single:
  • 1979 - "Blind Among the Flowers"
  • 1979 - "The Loneliest Man in the World"
  • 1979 - "I Only Want to Be with You"
  • 1980 - "So Good to Be Back Home Again"
  • 1980 - "Don't Say I Told You So"
Albumy:
  • 1979 - The Tourists
  • 1979 - Reality Effect
  • 1980 - Luminous Basement
  • 1984 - Should Have Been Greatest Hits
  • 1997 - Greatest Hits

Oglądaj online