Powrót

Toledo

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Toledo

Toledo to polski zespół muzyczny grający muzykę disco polo. Powstał w 1996 roku.
Zespół zadebiutował w 1996 roku, kiedy w programie Disco Relax zaczęło dominować granie w stylu "disco dance". 
W Skład grupy Toledo wchodzili Marek Dąbrowski, Tomasz Rozum, Mariusz Grącki oraz Ireneusz Kubiak.
 
Dyskografia :

Zakochajmy się (1997)
Prawda i sny (1998)
Radosne lata dni (1999)
Wakacyjny flirt (2000)
Chciałem tyle dać (2002)
Chcemy dla Was grać (2004)
Wielka kolekcja (2009)

Oglądaj online