Powrót

Trans-X

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Trans-X
 Trans-X - założony w 1981 roku kanadyjski zespół muzyczny. Zespół grał muzykę typu dance. Jego największy przebój to "Living on Video".
 
Dyskografia:
Single:
  • 1981 - "Living on Video"
  • 1982 - "Message On The Radio"
  • 1983 - "3-D Dance"
  • 1983 - "Vivre Sur Vidéo"
  • 1985 - "Living on Video"
  • 1986 - "Ich Liebe Dich (I Love You)"
  • 1986 - "Monkey Dance"
  • 1988 - "Maria"
  • 1991 - "Funkytown", "Living On Video"
  • 1991 - "Video Killed The Radio Star", "Living On Video"
  • 1995 - "A New Life On Video"
  • 1995 - "To Be... Or Not To Be"
  • 2006 - "Living On Video 2K6"
Albumy:
  • 1983 - Message on the Radio
  • 1986 - Living on Video
  • 1988 - On My Own
  • 1995 - Trans-X_xcess
  • 2001 - 010101
  • 2003 - The Drag-Matic Album
  • 2011 - Hi-NRG Album

Oglądaj online