Powrót

Tyler Bates

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Tyler Bates

Tyler Bates urodził się w Chicago (USA). Jest kompozytorem muzyki filmowej.

Filmografia :

2009: The Belcoo Experiment
2009: Tyrannosaurus Rex
2009: Watchmen Strażnicy (Watchmen)
2008: Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia (The Day the Earth Stood Still)
2008: The Haunted World of El Superbeasto
2008: Doomsday
2007: Halloween
2007: Californication
2007: Resident Evil: Zagłada (Resident Evil: Extinction)
2006: Hotel śmierci (See No Evil)
2006: Robale (Slither)
2006: 300
2006: Stay Alive
2005: Bękarty diabła (The Devil’s Rejects)
2005: 30 Days in Hell
2004: Medium (The Dead Will Tell)
2004: Rewanż (You Got Served)
2004: Świt żywych trupów (Dawn of the Dead)
2003: How to Get the Man’s Foot Outta Your Ass
2003: Black Sash
2002: Military Diaries
2002: Ćpuny (Wasted)
2002: Scene Stealers
2002: Miasto duchów (City of Ghosts)
2002: Płatny morderca (Love and a Bullet)
2002: Wpół do śmierci (Half Past Dead)
2002: Night at the Golden Eagle
2002: Kowboje i idioci (Lone Star State of Mind)
2001: Królestwo niebieskie (Kingdom Come)
2001: Niesamowita częstotliwość (Strange frequency)
2001: Nigdy za dużo (Just Can’t Get Enough)
2001: Sądny dzień (What’s the Worst that Could Happen?)
2000: American High
2000: Tylko dla dorosłych (Rated X)
2000: Dorwać Cartera (Get Carter)
1999: Przegrani (Born Bad)
1998: Kosmici są wśród nas (Alien Avengers II)
1998: Interwencja (Suicide, the Comedy)
1998: Numerek na boku (Denial)
1997: Pod przysięgą (Under Oath)
1997: Życie na krawędzi (The Last Time I Committed Suicide)
1996: Alien Avengers
1995: Nie tacy jak my (Not Like Us)
1995: Dzikie serca (Criminal Hearts)
1995: Czas upadku (Fall Time)
1995: Pięść sprawiedliwości (Ballistic)
1994: Młody T-Rex (Tammy and the T-Rex)
1994: Dolna głębia (Deep Down)
1993: Niebieski płomień (Blue Flame)

Oglądaj online