Powrót

Tyler, The Creator

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Tyler, The Creator
 Tyler Okonma, znany jako Tyler, The Creator urodził się 6 marca 1991 roku w Los Angeles. Raper oraz producent jest liderem rapowej grupy OFWGKTA. 
 
W grudniu 2009 roku Tyler wydał swój debiutancki album „Bastard”    Dwa lata później Tyler wydał drugi album "Goblin" który swoją premierę miał 10 maja 2011 roku.
 
2 kwietnia 2013 wydany został kolejny album artysty zatytułowany "Wolf"
 
Dyskografia:
 
albumy studyjne:
 
2009 Bastard
2011 Goblin
2013 Wolf 
 
mikstejpy:
 
2008 The Odd Future Tape (wraz z Odd Future)
2010 Radical (wraz z Odd Future)

Oglądaj online