Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
UGK
UGK to  amerykański duet hip-hopowy, powstały w 1987 w Port Arthur w Teksasie. W jego skład wchodzili Bun B (Bernard Freeman) i Pimp C (Chad Butler). Ich pierwszym albumem był "Too Hard to Swallow" wydany w 1992 roku. Ich drugi album "Super Tight" został wydany 2 lata później. Trzeci album z 1996 roku otrzymał tytuł "Ridin' Dirty".  
 
Dyskografia
 
 
    Too Hard to Swallow (1992)
    Super Tight... (1994)
    Ridin' Dirty (1996)
    Dirty Money (2001)
    Underground Kingz (2007)
    UGK 4 Life (2009)

Oglądaj online