Powrót

Valerie Dore

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Valerie Dore
Valerie Dore - w rzeczywistości Monica Stucchi, urodzona w 1963 roku w Monako piosenkarka lat 80'tych.
 
Dyskografia:
Single:
  • 1984 - "The Night"
  • 1984 - "Get Closer"
  • 1985 - "It's So Easy"
  • 1985 - "It's So Easy To Get Closer In The Night Megamix"
  • 1985 - "Bow & Arrow"
  • 1985 - "The Wizard"
  • 1985 - "The Magic Rain"
  • 1985 - "Guinnevere"
  • 1985 - "King Arthur"
  • 1986 - "Lancelot"
  • 1986 - "King Arthur", "The Battle"
  • 1987 - "The Sword Inside The Heart"
  • 1987 - "The End Of The Story"
  • 1988 - "On The Run"
  • 1988 - "Wrong Direction"
  • 2006 - "How do I get to Mars?"
Albumy:
  • 1986 - The Legend
  • 1992 - The Best Of

Oglądaj online