Powrót

Vanilla Sky

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Vanilla Sky

Vanilla Sky to włoska grupa pop punkowa założona w Rzymie w lutym 2002 roku.

Skład zespołu :

Vincenzo Mario Cristi – wokal, gitary
Luca Alessandrelli – perkusja, wokal
Francesco Sarsano – gitara basowa, wokal
Daniele Brian Autore – wokal, gitara

Dyskografia :

2002 - Play It If You Can’t Say It (demo)
2003 - Too Loud For You
2003 - The Rest Is History
2004 - Waiting for Something
2004 - Play It If You Can’t Say It
2006 - Vanilla Sky - Tour Edition
2007 - Changes
2007 - Changes - Edizione Speciale

Oglądaj online