Powrót

Vaya Con Dios

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
Vaya Con Dios
Vaya Con Dios - belgijska grupa muzyczna, w której skład wchodzą:Dani Klein, Dirk Schoufs i Willy Lambergt. Powstała w 1986 roku. Największe hity Vaya Con Dios to: What s A Woman When A Man, Nah neh nah, Puerto Rico, "Don 't Break My Heart "
W 1990 roku z zespołu odszedł Willy Lambergt którego zastąpił Jean-Michel Gielen.
1996 - zespół zawiesza działalność.
Po 10 latach ukazał się kolejny album zatytuowany "The Promise" a zespół wyruszył w trasę koncertową


Dyskografia

* 1988 Vaya Con Dios
* 1990 Nah Neh Nah
* 1990 Night Owls
* 1992 Time Flies
* 1995 Roots and Wings
* 1996 The Best of
* 1998 What s a Woman
* 2005 The Promise
* 2006 The Ultimate Collection

Oglądaj online