Powrót

White Rabbits

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa:
White Rabbits
White Rabbits to amerykański zespół założony w 2005 roku. W skład zespołu wchodzą: Gregory Roberts, Stephen Patterson, Alexander Even, Adam Russell, Jamie Levinson i Matthew Clark.
Ich pierwszy album nosił nazwę "Fort Nightly", i nagrali go w 2007 roku w wytwórni Say Hey Records.

Dyskografia:

Albumy:
  • 2007 - "Fort Nightly"
  • 2009 - "It's Frightening"

Single:
  • 2007 - "The Plot"
  • 2008 - "Cotillion Blues/Beehive State"
  • 2008 - "While We Go Dancing"
  • 2008 - "Percussion Gun"
  • 2009 - "Lionesse"
  • 2010 - "They Done Wrong/We Done Wrong"

Oglądaj online