Powrót

Youngblood Brass Band

Kraj produkcji: Polska
Kategoria wiekowa: b.o.
Youngblood Brass Band
Youngblood Brass Band to grupa powstała w mieście Oregon (stan Wisconsin, USA) w 1995 roku.

Skład zespołu :
 
D.H. Skogen- perkusja/wokal
Tom Reschke - perkusja
Moses Patrou - perkusja
Conor Elmes - perkusja
Nat McIntosh - suzafon
Charley Wagner - trąbka
Mike Boman - trąbka
Tony Barba - saksofon
Zach Lucas - saksofon
Joe Goltz - puzon
Matt Hanzelka - puzon
 
Dyskografia :
 
Better Recognize (1997)
Word on the Street (1998)
Unlearn (2000)
Center:Level:Roar (2003)
Live. Places. (2005)
Is That a Riot? (2006)

Oglądaj online